Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Interim controller gezocht

Heeft u al een langere tijd zelfstandig naar een geschikte interim controller voor uw onderneming gezocht? Maar heeft u uw zoektocht nog niet het gewenste succes opgeleverd? Schakel dan Scope Finance in! Wij werven en selecteren voor u de perfecte kandidaat voor uw openstaande tijdelijke opdracht.

Vind de perfecte interim controller waar u al lange tijd naar heeft gezocht

Als u al langer gezocht heeft, maar het niet lukt om de geschikte interim controller te vinden, zijn wij u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen tussen opdrachtgevers en getalenteerde specialisten, waarbij we ons focussen op professionals op HBO en WO niveau. Vertel ons naar wat voor specialist u op zoek bent. Om gericht aan de slag te gaan, schetsen wij een beeld van uw organisatie. Door voor u de geschikte kandidaten te werven en selecteren, ontzorgen wij uw organisatie wat u veel tijd en kosten bespaart.

Goed personeel is van groot belang

Het vinden en aantrekken van goed personeel is van groot belang voor iedere onderneming. Goed personeel is namelijk essentieel voor het succes van de organisatie. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom zetten wij graag ons uitgebreide netwerk voor u in. Wordt er bij uw onderneming gezocht naar een interim controller? Neem dan contact met ons op en bel naar 040-8200780 voor onze vestiging in Eindhoven of naar voor onze 078-2000349 vestiging in Alblasserdam.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.