Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

 • Arjen Versteeg

  Arjen (1971) heeft een financiële achtergrond en is de eerste jaren van zijn loopbaan werkzaam geweest bij een administratiekantoor in de rol van financieel manager. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar de financiële arbeidsbemiddeling. Eerst acht jaar in een managementfunctie bij een detacheringorganisatie en in 2010 gestart met Scope Finance.

  Kernwaarden die voor hem van toepassing zijn: passie, ondernemerschap, betrokken, focus op kwaliteit, lange termijn en het leveren van toegevoegde waarde. 

  Bel of mail hem gerust:
  M 06 53 20 99 72
  E aversteeg@scopefinance.nl
  Linkedin profiel

 • Walter Bouter

  Walter (1984) heeft zijn financiële kennis en ervaring opgedaan door het uitvoeren van diverse interimopdrachten in de bancaire sector. Vervolgens is hij actief geweest in de rol van assistent treasurer/controller bij Damen Shipyards Group.

  Vanaf medio 2013 is Walter bij Scope Finance de uitdaging aangegaan om als Business Consultant bij te dragen aan de verdere uitbouw van de werving & selectie en interim activiteiten.

  Toe aan een nieuwe uitdaging of het in bemiddeling gevenvan uw financiële vacature?

  Bel of mail hem gerust:
  M 06 20 08 53 76
  E wbouter@scopefinance.nl
  Linkedin profiel

 • Jan Kraaijeveld

  Jan (1974) heeft een afgeronde SPD opleiding en heeft ervaring opgedaan als financial bij o.a. Deloitte. Na zijn periode bij Deloitte heeft hij zelf interim opdrachten uitgevoerd bij zowel profit- als non-profitorganisaties.

  In 2006 heeft Jan de overstap gemaakt naar het bemiddelen van financieel personeel en sinds 2017 versterkt hij het team van Scope Finance. Binnen Scope Finance houdt Jan zich met name bezig met het werven en selecteren van personeel.

  Kernwaarden die voor hem van toepassing zijn: kandidaten en opdrachtgevers zijn even belangrijk, pro actief adviseren van opdrachtgevers en kandidaten, no nonsens, focus op kwaliteit, benaderbaar.

  Bel of mail hem gerust:
  M 06 11 36 59 20
  E jkraaijeveld@scopefinance.nl
  Linkedin profiel

 • Stijn Sigmans

  Stijn (1970) heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening waar hij begonnen is als bedrijvenaccountmanager bij IAK in Eindhoven. Na 13 jaar heeft hij de stap gemaakt naar Marsh Nederland waar hij de laatste jaren als Account Directeur gewerkt heeft en business heeft gedaan op basis van vertrouwen en gevoel met zijn klanten vanuit Den Bosch voor het groot MKB.

  De overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling om nog meer met mensen bezig te zijn. Stijn is verantwoordelijk voor kantoor in Eindhoven op het gebied van Werving & Selectie, Interim en detachering.

  Kernwaarden die voor hem van toepassing zijn: passie, gedreven, ondernemerschap, mensen-mens betrokken, focus op kwaliteit en lange termijn en het leveren van toegevoegde waarde.

  Bel of mail hem gerust:
  M 06 53 17 32 71
  E ssigmans@scopefinance.nl
  Linkedin profiel

 • Pieter van de Graaf

  Pieter (1978) is begonnen in de accountancy en is daarna al snel in de arbeidsbemiddelingswereld terecht gekomen. Verder ook actief geweest als Recruiter bij Deloitte. Vanaf 2005 volledig gericht op het bemiddelen van Financials zowel interim als vast. Tot eind 2017 gewerkt voor het detacheringsbureau Laudame Financials als Business Consultant en later als Managing Consultant in loondienst.

  In 2018 ad interim begonnen bij Scope Finance om kantoor Eindhoven mede vorm te geven. Vanaf begin 2019 als mede eigenaar aangesloten bij Scope Finance en voornamelijk werkzaam vanuit kantoor Alblasserdam als Business Manager voor het bemiddelen van finance posities zowel op interim basis als permanente basis. Actief in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Gelderland.

  Kernwaarden zijn: lange termijn relaties opbouwen met klanten & kandidaten, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, oprecht geïnteresseerd in mensen en hun (levens)verhalen, focus op een goede kwalitatieve duurzame match, harde werker, resultaat- en oplossingsgericht.


  Bel of mail hem gerust:
  M 06 18 18 03 77
  E pvandegraaf@scopefinance.nl
  Linkedin profiel

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.