Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Vacature business analist

Heeft u een vacature open staan voor een business analist, maar heeft u de ideale kandidaat nog niet gevonden? Scope Finance heeft een breed netwerk aan kandidaten met een HBO of WO diploma en helpt u graag. Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek en de vacature voor een business analist is binnen no time vervuld.

Een openstaande vacature voor een business analist

Binnen Scope Finance werken wij met een stappenplan om tot een succesvolle invulling van uw vacature te komen. Het begint allemaal met een intakegesprek waar het profiel van de kandidaat en uw organisatie besproken wordt. Vervolgens zetten wij geavanceerde wervingstools in om de juiste kandidaten voor u te selecteren. We voeren grondige en intensieve analysegesprekken met de geselecteerde kandidaten waarna er een kleine selectie overblijft. Met deze selectie plant u een gesprek in op het kantoor waardoor de vacature voor business analist vervuld wordt. Maar daar houdt onze samenwerking nog niet op. Graag horen wij wat u van het werving- en selectieproces vond: heeft u de ideale kandidaat gevonden?

Solliciteer op de vacature voor business analist

Wilt u aan de slag gaan als business analist? Bekijk ons vacatureoverzicht op onze site en vind de baan die bij u past. Heeft u vragen? Wilt u meer informatie ontvangen over een openstaande vacature? Neem gerust contact met ons op. Voor ons kantoor in Alblasserdam belt u naar het telefoonnummer 078-2000349 en voor Eindhoven belt u naar 040-8200780.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.