Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Testimonials

Wat vertellen onze opdrachtgevers en bemiddelde kanditaten over hun ervaringen met Scope Finance? Lees onderstaande referenties.

‘Gemotiveerde kandidaten tegen reële tarieven’

Tjerk Overduin, Manager Finance & Control bij Zorggroep Pieter van Foreest: “Ik ken Arjen Versteeg al jaren en hij heeft inmiddels meerdere kandidaten bij ons geleverd. Hij kent ons bedrijf en onze afdeling en kan daardoor geschikte kandidaten plaatsen.


Lees verder

‘In staat de juiste persoon met de juiste functie te matchen’

Siebiena Helmus is Finance Manager bij Froster in Waalwijk. “In 2012 werd ik door Scope Finance benaderd, omdat zij een functie hadden die voor mij geschikt zou zijn. Tijdens dat traject kwamen we uiteindelijk bij een betere optie uit, mijn huidige functie bij Froster. In maart 2013 ben ik daar gestart als Controller.


Lees verder

‘Ik geef dit met het volste vertrouwen uit handen’

Gani Gashi is CFO bij ZorgserviceXL. “Ik werk sinds 2009 samen met Arjen Versteeg. Toen hij in 2010 is gestart met Scope Finance heb ik hem ingeschakeld. Ik werkte toen voor de grootste GGZ-instelling van Nederland. In die periode heeft Scope Finance diverse geschikte kandidaten voor onze vacatures gevonden.”


Lees verder

‘Er komt nog iets anders’

Willem Bertens is één van de vele kandidaten die dankzij de bemiddeling van Scope Finance een nieuwe uitdading vond. “Als bedrijfseconoom heb ik altijd in de bouwsector of maritieme hoek gewerkt. Eerst acht jaar als controller bij Heijmans BV, daarna bijna zeven jaar bij SPIE Nederland BV. Ik vind het mooi om iets tot stand te zien komen waarbij een samenwerking over veel schijven nodig is. Vaak zorgt dat voor een complexere structuur, die interessante gevolgen heeft voor de financiële kant van het bedrijf. Toen ik bij SPIE werkte, zocht ik naar een andere uitdaging. Ik vond een mooie functie via de website van Scope Finance, waar ik op gereageerd heb".


Lees verder

‘Down to earth én een goed netwerk’

Rene de Boon is een de interim financials die werkt via Scope Finance. Als ZZP’er werkt hij sinds 2004 voor zichzelf, als financieel expert voor een uiteenlopende klantenkring. René verhuurt zichzelf meestal voor een kortere of langere periode aan een opdrachtgever, veelal in administratieve of controlfuncties. Ooit begon zijn loopbaan bij PWC. Via zijn netwerk kwam hij met de Consultants van Scope Finance in contact.


Lees verder

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.