Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Interim business controller

Een interim business controller gezocht voor uw onderneming? Maar heeft u de perfecte kandidaat nog niet gevonden? Neem dan contact op met Scope Finance. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen tussen opdrachtgevers en professionals. In ons brede netwerk bevindt zich de perfecte kandidaat met HBO of WO niveau die uw vacature voor een interim business controller vervult.

Een interim business controller gezocht? Vind de perfecte kandidaat

Om uw vacature op een succesvolle manier in te vullen, werken we volgens een stappenplan. Het start met een intakegesprek, waarbij het profiel van de kandidaat en uw organisatie wordt bepaald. Na dit gesprek zetten wij diverse wervingstools in en voeren we gesprekken met mogelijke kandidaten. De geselecteerde en gesproken kandidaten presenteren wij vervolgens aan u, waarna de gesprekken met de kandidaten bij u op locatie worden gepland. Heeft u de juiste interim business controller via ons gezocht en de juiste kandidaat gevonden? Dan wordt de afronding van de procedure in werking gesteld, waarna het stappenplan eindigt met een evaluatie.

Bent u de geschikte kandidaat?

Zoekt u naar een onderneming waar een interim business controller wordt gezocht? Omdat u aan de slag wilt gaan in deze functie? Wij helpen u graag met een nieuwe baan en een werkomgeving die bij u past. Daarbij kijken wij niet alleen naar uw cv maar meer naar u als persoon. Op onze website vindt u een overzicht van de huidige vacatures. Wilt u graag meer weten over een bepaalde vacature of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 078-2000349 voor ons kantoor in Alblasserdam en naar 040-8200780 voor ons kantoor in Eindhoven.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.