Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

SECURITY STATEMENT SCOPE FINANCE

Bij Scope Finance weten we dat de vertrouwelijkheid en veiligheid van de informatie die we van u
ontvangen, van vitaal belang is. Het is onze prioriteit om uw gegevens met de grootst mogelijke
zorgvuldigheid te beschermen.

 

Onze Beveiligingsmaatregelen

We maken gebruik van diverse technologieën en procedures om uw persoonlijke en zakelijke
informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaarmaking. Dit omvat versleutelingstechnologieën en strenge toegangscontroles binnen onze organisatie.Onze professionals worden regelmatig getraind en blijven op de hoogte van de nieuwste leveranciers zorgvuldig geselecteerd op hun vermogen om een hoog niveau van gegevensbeveiliging te handhaven.

 

Voortdurende Verbetering

We herzien en verbeteren voortdurend onze beveiligingsmaatregelen en -procedures om ze up-to-date te houden en om nieuwe bedreigingen aan te pakken. We zijn ons ervan bewust dat gegevensbeveiliging een dynamisch veld is en we zijn toegewijd aan voortdurende verbetering.

 

Uw Verantwoordelijkheid

Terwijl we er alles aan doen om uw gegevens te beveiligen, vragen we ook uw medewerking. We raden u aan sterke, unieke wachtwoorden te gebruiken, uw inloggegevens niet te delen, en uw sessies af te sluiten als u klaar bent met het gebruik van onze diensten. Vragen? Als u vragen of zorgen heeft over onze beveiligingspraktijken, neem dan contact met ons op via info@scopefinance.nl. We waarderen uw vertrouwen in ons en zetten ons in om dit vertrouwen te behouden.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.