Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Interim finance

Een interim medewerker kan flink wat voordelen bieden voor bedrijven. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om arbeidskrachten op een flexibele manier in te zetten. Hierbij worden professionals bijvoorbeeld projectmatig ingezet. Scope Finance is de partner die u zoekt voor het vinden van de juiste interim medewerkers en het uitvoeren van opdrachten gespecialiseerd op het gebied van finance & control, business intelligence en data.

Een flexibele interim medewerker voor uw finance opdrachten

De arbeidsmarkt ondergaat de laatste jaren grote veranderingen. De flexibiliteit die het inzetten van interim professionals met zich meebrengt kan dan ook een ware uitkomst zijn in deze snel veranderende markt. Scope Finance helpt u met het vinden van de juiste interim professionals die gespecialiseerd zijn op het gebied van finance en control en opdrachten met enthousiasme uitvoeren. Wij beschikken namelijk over een eigen team en uitgebreid netwerk aan goed opgeleide interim financials die klaar staan om onze opdrachtgevers te helpen bij hun tijdelijke behoefte aan deskundige werknemers.

Plan direct een intakegesprek in!

Scope Finance staat voor u klaar als uw partner voor al uw interim opdrachten. Wij plannen hiervoor graag een intakegesprek met u in. Hierin bespreken we het profiel van de opdracht en de interim professional waarnaar u zoekt. Vervolgens raadplegen wij ons ruime netwerk voor het vinden van de juiste interim professional met expertise op het gebied van finance en control, BI en data. U kunt eenvoudig een intakegesprek inplannen door contact met ons op te nemen. Voor ons kantoor in Eindhoven belt u naar 040-8200780 en voor ons kantoor in Alblasserdam belt u naar 078-2000349.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.