Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Interim CFO

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een interim CFO? Maar heeft u uw zoektocht nog niet tot een succesvol einde gebracht? Scope Finance werft en selecteert voor u de perfecte kandidaat. Wij zetten graag ons netwerk van interim financials in om u te helpen aan de juiste interim CFO.

Vind eenvoudig de geschikte interim CFO

Wilt u snel interim professionals inschakelen omdat uw onderneming te maken heeft met een tijdelijke piek in de werkdruk? Of u nu voor een langere of een korte periode op zoek bent naar een interim CFO en voor fulltime of parttime, wij zijn graag uw partner. Het vinden van geschikte medewerkers is een belangrijk proces, want het zijn de werknemers die een organisatie maken. Door ons uitgebreide netwerk met finance professionals, vinden wij snel voor u de juiste interim CFO. Wij ontzorgen uw organisatie door voor u op zoek te gaan, waardoor u op tijd en kosten bespaart.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Onze werkwijze kenmerkt zich door de persoonlijke en betrokken houding. Wij geloven in persoonlijk contact met opdrachtgevers en kandidaten. In een intakegesprek stellen wij het profiel van de kandidaat en uw organisatie vast, waardoor er een duidelijk beeld wordt geschetst naar wat voor kandidaat u op zoek bent. Neem contact op voor het maken van een afspraak door te bellen naar 040-8200780 voor ons kantoor in Eindhoven en naar 078-2000349 voor ons kantoor in Alblasserdam.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.