Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Financieel personeel gezocht

Wordt er binnen uw onderneming financieel personeel gezocht? Scope Finance helpt u hiermee graag! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van werving en selectie voor professionals in finance, control en BI. Hiermee werken wij voornamelijk met financiële professionals op HBO en WO niveau. Wordt er door u dus gezorgd naar hoog opgeleid en ervaren financieel personeel? Dan bent u bij Scope Finance zeker aan het juiste aders. Wij zorgen ervoor dat u ten zeerste tevreden bent met het personeel dat wij leveren. Een kwalitatieve samenwerking, dat vinden wij dan ook van groot belang.

Financieel personeel gezocht? Wij vinden het voor u!

Het werven en selecteren van kwalitatief personeel voor uw bedrijf, dat is wat u kunt verwachten van Scope Finance. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat uw personeel een cruciale rol speelt binnen uw onderneming. Goed personeel draagt dan ook enorm bij aan het succes van uw bedrijf. Scope Finance is de partner die u helpt met het vinden van het juiste personeel voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor het vinden van uw nieuwe medewerker

Financieel personeel gezocht? Neem dan vrijblijvend contact op met Scope Finance.U kunt hiervoor bellen naar (040) 8200 780 voor ons kantoor in Eindhoven of naar (078) 200 03 49 voor ons kantoor in Alblasserdam. Wij zetten vervolgens ons ruime netwerk in om de juiste kandidaat voor u te vinden. Hierdoor kunnen u wij uw organisatie ontzorgen. U hoeft immers niet zelf op zoek naar de nieuwe werknemer voor uw onderneming. Hiermee kunt u besparen op tijd, maar ook op kosten én bent u ervan verzekerd een goede werknemer binnen te halen. Een win, win, win situatie, al zeggen we het zelf.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.