Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Business intelligence specialist

Wilt u de processen binnen uw organisatie verbeteren, inclusief een goede dashboarding, en bent u daarom op zoek naar een professionele business intelligence specialist? Scope Finance is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen opdrachtgevers en getalenteerde professionals. Hoe ziet het ideale profiel van de business intelligence specialist eruit? Laat ons uw wensen en verwachtingen weten en wij gaan voor u op zoek naar de meest passende kandidaat.

Op zoek naar de ideale business intelligence specialist

Uiteraard wilt u dat de openstaande vacatures snel vervuld worden. Onze consultants hebben ruime ervaring en een breed netwerk. Zoekt u een kandidaat voor een vaste dienstbetrekking en/of voor een tijdelijke functie? In een kennismakingsgesprek komen we graag meer te weten van uw bedrijf en het profiel van de kandidaat waar u naar op zoek bent. Onze aanpak is no-nonsense, persoonlijk en betrokken. Op die manier komen we tot een succesvolle invulling van uw vacature.

Aan het werk als business intelligence specialist

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan als business intelligence specialist? Inventariseer je eenvoudig functionele behoeften binnen een organisatie? Leg je snel verbanden? Voer je complexe analyses uit? Maar ben je bovenal gemotiveerd? Laat je CV achter en wie weet vinden wij de perfecte match voor je. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Voor ons kantoor in Alblasserdam bel je naar het telefoonnummer 078-2000349. Kom je liever langs in Eindhoven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 040-8200780.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.