Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Interim finance vacatures

Er wordt steeds vaker gekozen om een interim finance professional in te zetten om finance opdrachten te vervullen. Bij bijvoorbeeld ziekte of een tijdelijke piek in de werkdruk is het fijn om direct finance professionals in te kunnen zetten. Scope Finance is graag uw partner bij het vinden van de juiste kandidaten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan interim finance professionals die enthousiast zijn om uw tijdelijke finance vacatures te vervullen.

Vul met interim medewerkers uw openstaande finance vacatures in

Veel organisaties kiezen voor een flexibele inzet van arbeidskrachten. Hierbij kunt u denken aan projectmatige inzet, breed inzetbaar of juist een specialistische inzet van professionals. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing en vervolgens met het selecteren van geschikt personeel. Wij zetten ons netwerk van getalenteerde professionals in om voor u de juiste kandidaten te vinden.

Een persoonlijk en betrokken aanpak

Wij matchen niet zomaar kandidaten met opdrachtgevers. Op basis van persoonlijk contact met zowel u als de interim professionals maken wij de juiste match om uw finance vacatures in te vullen. U bent bij ons zeker van een no nonsense, persoonlijke en betrokken aanpak. Neem gerust eens contact op met één van onze consultants door te bellen naar 078-2000349 voor ons kantoor in Alblasserdam of naar 040-8200780 voor ons kantoor in Eindhoven.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.