Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Interim financieel directeur gezocht

Heeft u al een langere tijd naar een interim financieel directeur gezocht, maar zonder succes? De perfecte kandidaat vinden kan soms lastiger zijn dan vooraf gedacht. Dat is de reden dat u contact op moet nemen met Scope Finance. Wij zijn specialisten in het vinden van de juiste professionals voor onze opdrachtgevers. Wanneer u ons inschakelt, wordt die interim financieel directeur voor u gezocht door ons ervaren team. Wij weten de juiste professional te vinden in ons uitgebreide netwerk, die uw vacature perfect vervult.

Uw interim financieel directeur wordt snel door ons gezocht

Bij Scope Finance zijn we betrokken, no-nonsense en richten we ons op de lange termijn. Onze ontzorging bespaart u als opdrachtgever veel tijd en kosten. Wij werken dan ook volgens een duidelijk stappenplan. Wij geloven namelijk niet in het “klinisch” matchen, want wij weten dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid het verschil maakt in het vinden van de perfecte match. Kom er snel achter waar wij u mee kunnen helpen.

Juist op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bent u juist die interim financieel directeur die gezocht wordt? Wij helpen graag professionals die graag een nieuwe uitdaging aan willen gaan. Op een persoonlijke en betrokken wijze vinden wij voor u de geschikte plek waar uw talenten het beste tot hun recht komen. Bekijk het actuele vacature overzicht of upload meteen uw cv. Wilt u met een van onze experts praten over de verschillende mogelijkheden? Bel dan naar 078-2000349 voor ons kantoor in Alblasserdam en 040-8200780 voor ons kantoor in Eindhoven. Wij helpen u graag verder.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.