Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Vacature administrateur

Bij Scope Finance vindt je diverse vacatures voor het financiële vakgebied, bijvoorbeeld een vacature voor de functie van financial controller en administrateur. Wij zijn dan ook dé partner voor een ieder die op zoek in naar een nieuwe uitdaging,. Je kunt bij ons simpelweg reageren op een vacature, bijvoorbeeld die van financieel administrateur. Maar ook kun je bij ons terecht voor een persoonlijke begeleiding waarmee wij je helpen aan een passende baan.

De juiste vacature voor jou, bijvoorbeeld voor de functie financial controller administrateur

Ben actief op zoek naar een nieuwe baan? Of ben je eerder passief op zoek en wil je in de gaten houden wat er op je pad komt? In beide gevallen is Scope Finance de ideale partner voor je. Wij begeleiden je namelijk naar de baan die bij jou past. Hierbij kijken we niet alleen naar jouw CV, maar nog meer naar jouw persoon achter het CV, namelijk wie je werkelijk bent. Jouw persoonlijkheid en ambities, dat is namelijk waarin je jezelf pas écht kunt onderscheiden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe baan en werkplek perfect past bij jou als persoon.

Persoonlijke begeleiding naar een gepaste baan

Bij Scope Finance kun je simpelweg jouw CV uploaden en solliciteren op een vacature van financieel administrateur. Wil je er echter van verzekerd zijn dat jouw volgende baan er één is die écht bij je past? Kom dan eens langs voor een intakegesprek waarin we jouw profiel vaststellen en bespreken wat jouw wensen zijn voor je toekomstige baan. Vervolgens kun je rekenen op de juiste begeleiding om je aan een gepaste baan te helpen. Zie je dit zitten? Maak dan direct een afspraak. Hiervoor kun je bellen naar (040) 8200 780 voor ons filiaal in Eindhoven of naar (078) 200 03 49 voor ons filiaal in Alblasserdam.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.