Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Werving en selectie Den Bosch

Bij Scope Finance kunt u terecht voor de werving en selectie om uw vacature in Den Bosch te vervullen. Wij gaan uiterst zorgvuldig te werk om de perfecte kandidaat te vinden voor de functie. Door ons te specialiseren in de recruitment van financiële professionals in het midden en hogere segment, vinden wij voor u de juiste persoon voor de functie.

Werving en selectie voor de juiste kandidaat in Den Bosch

De werving en selectie van kandidaten voor uw vacature in Den Bosch is een specialistisch vakgebied. Om tot een succesvolle invulling van uw vacature te komen, hanteren wij een vaste werkwijze om tot de juiste persoon te komen. Eerst gaan we in gesprek met u om erachter te komen wat het bedrijf en de functie nodig hebben. Tijdens het werven wordt u altijd geüpdatet over de huidige situatie. Want de werving en selectie van de juiste persoon voor uw functie in Den Bosch laat u niet zomaar aan iemand over. Eén van onze consultants beloopt dit gehele traject met u tot alles rond is!

Wij ontzorgen uw organisatie

Voor alle financiële functies binnen uw bedrijf in Den Bosch kunt u ons inschakelen voor de succesvolle werving en selectie. Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar onze vestiging in Eindhoven op 040 – 8200 780 of onze vestiging in Alblasserdam op 078 – 2000 349. Wij denken graag met u mee.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.