Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Vacature controller Rotterdam

Zoek je een vacature , bijvoorbeeld voor de functie van controller in de omgeving van Rotterdam? Neem dan eens een kijkje bij de vacatures van Scope Finance. Wij zijn dé specialist op het gebied van werving en selectie. Dankzij onze uitgebreide connecties kunnen wij je ervan garanderen dat je bij ons de vacature voor de functie van controller vindt die perfect bij je past, of je nu een baan zoekt in Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Dordrecht of ergens anders. Hierbij kun je bij ons rekenen op persoonlijke begeleiding.

Vind de juiste vacature voor de functie controller in Rotterdam en omstreken

Jij bent actief op zoek naar een nieuwe baan? Of misschien zoek je wat minder actief en wil je voornamelijk in de gaten houden of er misschien een gepaste nieuwe uitdaging voor je opduikt? In beide gevallen is Scope Finance graag de partner voor je. Neem eens een kijkje op onze pagina met vacatures om te zien of er voor jou een geschikte vacature voor de functie van controller bij zit, bijvoorbeeld bij een bedrijf in Rotterdam of Dordrecht. Vindt je niet wat je zoekt? Middels persoonlijke begeleiding kunnen wij altijd de juiste functie vinden voor je!

Een baan die bij uw vaardigheden én persoonlijkheid past

Elke dag met plezier naar je werk gaan, naar een baan en werkplek die perfect bij je past. Dat is toch ook wat jij wilt? Scope Finance regelt het voor je! Hierbij kijken we niet alleen maar naar jouw CV, maar juist de persoon achter dit CV vinden wij belangrijk. Wie je bent als persoon, dat vinden we minstens zo belangrijk als wat je kunt. Aspecten als identiteit, karakter en ambities zijn dan ook vaak doorslaggevend bij het vinden van de juiste baan. Bij ons vindt je een baan die zowel bij jouw vaardigheden als jouw persoonlijkheid past. Zo zorgen wij ervoor dat jij volledig tevreden bent over je nieuwe functie.

Wat zoek je in een functie?

In het bestand van Scope Finance vindt je de nodige vacatures , bijvoorbeeld voor de functie van controller bij bedrijven in onder andere Dordrecht en Rotterdam. Hiermee richten we ons vooral op professionals in het midden en het hogere segment. Zo weet je zeker dat je een baan vindt die je de juiste uitdaging biedt. Hierbij bieden wij vacatures voor verschillende mate van ervaring én verspreid over heel Nederland. Of je nu als controller aan de slag wilt bij een bedrijf in Rotterdam, Dordrecht of Eindhoven, bij Scope Finance vindt je de juiste vacature!

Ervaar zelf onze persoonlijke begeleiding

Door middel van een intakegesprek maken wij graag kennis met jou als persoon. Met een persoonlijke en betrokken benadering vinden wij voor jou de optimale match.? Maak een afspraak voor een intakegesprek. Dit kan zowel ’s avonds als overdag. Hiervoor kun je bellen naar 040- 8200 780 voor ons kantoor in Eindhoven of naar 078 - 200 03 49 voor ons kantoor in Alblasserdam. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken met jou als professional, maar vooral met jou als persoon.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.