Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Junior business controller

Bij Scope Finance vindt u de geschikte kandidaat om als junior business controller bij uw onderneming aan de slag te gaan. Al jarenlang zijn wij actief in het recruiten van financiƫle professionals. Met ons ruime netwerk aan professionals hebben wij al veel vacatures succesvol ingevuld. Ook voor uw organisatie vinden wij de juiste junior business controller.

Laat de werving van een junior business controller aan ons over

Het is voor iedere organisatie van groot belang om de juiste medewerkers naar uw organisatie te halen. Maar hoe zorgt u hiervoor? Wij zijn u graag van dienst. U vindt in ons een partner die een specialist is in werving en selectie en beschikt over een ruim netwerk van finance professionals op HBO en WO niveau. Met onze no nonsense, betrokken en persoonlijke aanpak heeft u binnen een korte tijd de geschikte junior business controller voor uw onderneming gevonden. Een kandidaat die bij het profiel van uw organisatie past.

Bespaar tijd en kosten

Laat u door ons ontzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op uw core business. Daarnaast bespaart u ook veel tijd en dus veel kosten. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en plan een kennismakingsgesprek in. Voor onze specialisten in Eindhoven belt u naar 040-8200780 en voor Alblasserdam belt u naar 078-2000349.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.