Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Detacheringsbureau financieel administratief

Scope Finance is een detacheringsbureau, gericht op financiële opdrachten. Wij vinden het belangrijk om met onze detachering en interim professionals een hoge mate van kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers. U kunt dan ook rekenen op deskundige financiële professionals , ervaren en goed opgeleid.

Servicegericht detacheringsbureau op financieel en administratief gebied

Bij Scope Finance staan de wensen van u als opdrachtgever voorop. Zo denken wij graag met u mee om te zorgen dat we tot de meest optimale oplossing voor u komen als partner voor financiële detachering. Hiermee gaan we graag een lange termijn samenwerking met u aan, waarbij wij als detacheringsbureau zorgen voor de beste personeel op financieel gebied. en/of administratief gebied. Of u nu op zoek bent naar breed inzetbare arbeidskrachten of juist toch gaat voor iemand met een bepaald specialisme, laat het ons weten. Wij zoeken niet alleen een geschikte kandidaat die voldoet aan het zoekprofiel, maar ook die in de bedrijfscultuur van uw organisatie past.

Het detacheringsbureau voor de financiële sector

Heeft u een tijdelijke functie openstaan? Ook dan wilt u natuurlijk de juiste kandidaat vinden. Scope Finance, het detacheringsbureau voor financieel personeel gaat graag de samenwerking met u aan. Hoe luidt de omschrijving voor de ideale kandidaat? Laat het ons weten en onze detachering consultants vinden het financieel personeel waar u naar op zoek bent.

Uitgebreid netwerk aan professionals in de financiële en administratieve sector

Wilt u graag gebruik maken van Scope Finance als detacheringsbureau, met een uitgebreid netwerk aan professionals op financieel en administratief gebied? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar (040) 8200 780 voor ons kantoor in Eindhoven of naar (078) 200 03 49 voor ons kantoor in Alblasserdam. Ook voor meer informatie over onze mogelijkheden en diensten wat betreft financiële detachering kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.