Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Werving en selectie financieel personeel

Scope Finance is dé partner die u zoekt voor de werving en selectie van financieel personeel voor uw bedrijf. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat het cruciaal is voor elke onderneming om de juiste werknemers aan te trekken. De werknemers van een organisatie dragen dan ook voor een groot deel bij aan het succes dat deze organisatie heeft.

Werving en selectie van het beste financieel personeel voor uw bedrijf

Als specialist op het gebied van werving en selectie van financieel personeel beschikken we over een ruim netwerk aan goed opgeleide en ervaren professionals op financieel en administratief gebied. Wij richten ons dan ook voornamelijk op finance professionals op HBO en WO niveau. Hierdoor kunnen wij u ervan garanderen dat u bij ons altijd een geschikte kandidaat vindt voor uw bedrijf.

Volledige ontzorging

Wanneer u Scope Finance inschakelt voor de werving en selectie van hoogwaardig financieel personeel voor in uw bedrijf, kunt u erop rekenen dat wij u hierin volledig ontzorgen. Hiermee bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook veel kosten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om een intakegesprek in te plannen! Hiervoor belt u naar (040) 8200 780 voor onze vestiging in Eindhoven en naar (078) 200 03 49 voor onze vestiging in Alblasserdam.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.