Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Financiële vacatures Rotterdam

Financiële vacatures bij bedrijven verspreid over het hele land, waaronder Rotterdam, Dordrecht en Eindhoven, vindt je bij Scope Finance. Wij zijn dan ook dé partner voor het vinden van jouw volgende carrièrestap. Het is ons doel om voor jou een baan te vinden die bij je past, zodat je elke dag met plezier naar je werk gaat.

Groot netwerk met financiële vacatures in onder andere Rotterdam en Dordrecht

Ben je als professional actief op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of misschien zoek je nog wat minder actief maar wil je graag op de hoogte blijven van eventuele toekomstige kansen voor je? Scope Finance is dan graag de partner voor je. Op onze website vindt je een uitgebreide selectie aan diverse vacatures voor functies in de financiële sector binnen bedrijven in onder andere Dordrecht of Rotterdam. Het is dan zeker ook de moeite waard om een kijkje te nemen en te zien of jouw volgende baan ertussen zit!

Persoonlijk en betrokken bij het vinden van jouw droombaan

Met plezier naar je werk gaan, daarvoor is het belangrijk om een baan én werkplek te vinden die bij je past. De weg naar deze nieuwe baan en werkomgeving, die bewandelen we bij Scope Finance graag samen met jou. Hierbij kijken we niet alleen naar jouw CV, maar vooral naar de persoon achter het CV. Wie je bent in plaats van alleen maar wat je kunt, dat vinden we belangrijk. Hoewel voor veel vacatures diploma’s en vaardigheden nodig zijn, zijn aspecten als identiteit, karakter en ambities vaak doorslaggevend. Dat is waarom wij zo benieuwd zijn wie je bent als persoon, zodat wij voor joude vacature vinden die het beste bij je past.

Persoonlijke en betrokken benadering

Ben je op zoek naar mooie financiële vacatures in regio Rotterdam of Dordrecht? Scope Finance zorgt ervoor dat je bij de meest passende functie terecht komt. Wij maken dan ook graag kennis met jou door middel van een intakegesprek. Hierin bespreken we wie je bent als persoon en wat je wensen zijn voor jouw nieuwe functie. Vervolgens gaan we aan de slag om de gepaste baan voor je te vinden. Lijkt dit je wel wat? Neem contact met ons op en wij plannen direct een intakegesprek met je in. Je belt ons kantoor in Eindhoven via het nummer 040- 8200 780 en ons kantoor in Alblasserdam via het nummer 078- 200 03 49. Wij kijken ernaar uit om samen met jou het pad te bewandelen naar jouw nieuwe droombaan!

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.