Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Junior financial controller

De ideale junior financial controller heeft u met de hulp van Scope Finance snel gevonden. Wij zijn een specialis in werving en selectie en hebben een ruim netwerk opgebouwd met HBO en WO professionals. In dit netwerk bevindt zich wellicht de ideale kandidaat om bij uw onderneming aan de slag te gaan als junior financial controller. Neem contact met ons op en vind de geschikte kandidaat.

Via dit stappenplan vindt u eenvoudig de geschikte junior financial controller

Om de juiste kandidaat te vinden, hanteren we een stappenplan. De eerste stap is het intakegesprek waarbij zowel het profiel van de kandidaat als van uw organisatie wordt vastgesteld. Hierna zetten we diverse geavanceerde wervingstools in en maken we een selectie van geschikte kandidaten die we vervolgens aan u presenteren. De geschikte kandidaten nodigt u uit bij u op kantoor. Nadat u de ideale junior financial controller heeft gevonden, treedt de afrondende fase aan, waarin het contract wordt getekend. De procedure wordt afgesloten met een evaluatie van de wervingsprocedure.

Bent u de ideale kandidaat?

Wilt u aan de slag gaan als junior financial controller? Bekijk dan op onze website het vacatureoverzicht en vind een passende vacature. Kies ervoor om uw CV te uploaden en wij matchen u aan een passende opdrachtgever. Bij vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 040-8200780 (Eindhoven) of naar 078-2000349 (Alblasserdam).  

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.