Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Ook voor tijdelijke opdrachten zijn wij uw partner

Wanneer in uw organisatie door bijvoorbeeld ziekte of een tijdelijke piek in de werkdruk een tekort aan gekwalificeerde en gespecialiseerde medewerkers ontstaat, is het prettig om snel een ervaren interim professional in te kunnen zetten.

Dit kan voor zowel een langere als een kortere periode zijn, fulltime of parttime. Met de inzet van parttime controlling biedt Scope Finance een veel gevraagde aanvullende dienst in de markt.

We zetten ook regelmatig tijdelijke capaciteit in bijvoorbeeld tijdens een procedure voor een nieuwe vaste collega. Op deze manier blijft er geen werk liggen en voorkomt u achterstanden op uw afdeling.

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde interim professional? Bel ons gerust. Het telefoonnummer is 078 - 2000 349 (vestiging Alblasserdam), 040 - 8200 780 (vestiging Eindhoven). Of laat u terugbellen door onderstaand bericht te verzenden.

 

Wat betreft de nieuwe wet DBA werken wij inmiddels met door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomsten. Nieuwe opdrachten/contracten worden conform deze Modelovereenkomsten afgesloten met onze ZZP ers. Voor meer informatie hierover, neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.