• Sliedrecht
  • februari 2022
  • Verantwoordelijk voor volledige recruitment proces
  • Wervingscampagne | employer branding | arbeidscommunicatie

Deel deze vacature op:

We vallen maar gelijk met de deur in huis: onderdeel worden van het Scopeteam is heel bijzonder. Waarom? Omdat wij graag jouw talenten optimaal willen inzetten. Jou in je kracht zetten zodat je de beste Recruiter @Interim Financials wordt van onze sterk groeiende intermteams in Sliedrecht en Eindhoven. Er ligt een heel mooie uitdaging voor je klaar bij een energieke club!

Wat ga je doen?  

Je zet al jouw creativiteit in om financials, zowel startende HBO’ers en WO’ers als de meer ervaren professionals, over de streep te trekken een kennismakingsgesprek met ons aan te gaan dat zal leiden tot een arbeidsrelatie. Dit volledige proces van werving en selectie tot en met de aanname van nieuwe collega’s valt onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast heb je veel contact met de organisatie, maak je deel uit van het energieke en leuke Recruitingteam, ben je nauw betrokken bij het initiëren en uitvoeren van recruiting campagnes, het opstellen van plannen en denk je mee over onze Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie. Dit maakt jouw rol dan ook heel interessant en dynamisch!

Wie ben jij en wat neem jij mee?

Je bent een fijne gesprekspartner voor de financial op de verschillende niveaus. Je kunt goed kansen inschatten, vindt het een leuke uitdaging om potentiële nieuwe collega’s te recruiten waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technieken. Daarnaast voer je 1 op 1 gesprekken waarbij je verschillende gesprekstechnieken toepast. Kortom: je bent een creatieve, ondernemende netwerker met commerciële instelling en focus op de mensfactor! Jouw opleiding? Het zou mooi zijn als je een brede, afgeronde HBO of MSc opleiding hebt (denk bijvoorbeeld aan commercieel, marketing, communicatie, hotelmanagement, bedrijfskunde). Met jouw intrinsieke motivatie, drive en de wil om te winnen ga je absoluut het verschil maken!

Even over ons

Scope Finance bestaat inmiddels bijna 12 jaar en is intermediair voor financieel personeel, zowel voor vaste als tijdelijke invullingen. Eind 2021 is Scope Finance onderdeel geworden van de Quoratio Groep. Een mooie, sterk groeiende organisatie met verschillende labels en inmiddels rond de 700 collega’s. Naast hard werken doen we ook veel leuke en ontspannende dingen, vieren we de successen en hebben we veel passie voor wat we doen.

Onze opdrachtgevers zijn zowel de grotere MKB organisaties als beursgenoteerde ondernemingen. Wij staan voor kwaliteit, lange termijn relaties en persoonlijke aandacht. Kandidaten en opdrachtgevers waarderen onze aanpak over de wijze waarop het selectieproces wordt gedaan en de gehele begeleiding daar omheen.

Wat bieden wij jou?

Collegialiteit en samenwerken staan bij ons centraal. Je krijgt enorm veel kansen voor het waarmaken van je ambities. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid; de eventkalender staat vol gepland!

  • Je komt te werken in een mooie en professionele club van collega’s
  • Een uitgebreide lunch staat elke dag voor je klaar
  • Goed bereikbare en mooie, moderne kantoorpanden in Sliedrecht (binnenkort verhuizen we naar ons nieuwbouwpand) en Eindhoven
  • Goede en aantrekkelijke ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
  • Competitief arbeidsvoorwaardenpakket

Actie!

Heb jij passie voor het recruitment vak en wil je daar nog beter in worden? Of ben je op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Spreekt ons aanbod jou aan? We gaan graag met je in gesprek en nodigen je uit voor een kop koffie/thee. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Dit kan op 078-2000349 en vraag naar Arjen Versteeg of via info@scopefinance.nl Graag tot ziens!

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.